Evenimente

Conferinte si workshop-uri

Evenimente care urmeaza

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Evenimente din trecut

Terapeuți români în Ljubljana – Ambasada MAE in Slovenia

Terapeuți români în Ljubljana – Ambasada MAE in Slovenia

Terapeuți români în Ljubljana | AMBASADA ROMÂNIEI în Republica Slovenia. Vineri, 10 mai 2019, doamna Sînziana Burcea, psiholog clinician principal, coordonatorul Centrului de Terapie Intensivă Timpurie Pentru Copilul cu Autism și Familia Sa din Piatra Neamț, împreună...

read more
Conferinta “Impreuna suntem o voce” 14-16 Aprilie 2014

Conferinta “Impreuna suntem o voce” 14-16 Aprilie 2014

Conferinta "Impreuna suntem o voce" 14-16 Aprilie 2014 Timp de trei zile la Palatul Parlamentului au fost prezentate exemple de bune practici in implementarea interventiilor aplicate pentru persoanele cu TSA din strainatate : Modelul Olandez, Finlandez,...

read more

Semne timpurii in autism

8 Semne timpurii

A fost stabilită o listă cu opt markeri în prodromul autist, provenind din rezultatele cercetărilor efectuate la Centrul Mifne între anii 1997-2007, în urma unor studii ce au cuprins bebeluși din toată lumea.

Screening National

Depistarea precoce se efectuează pentru întreaga populaţie pediatrică, cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani, şi se realizează pe baza unui chestionar tip screening.

Diagnostic Autism

Ce este Autismul ?? Autismul este definit ca o tulburare de dezvoltare ce afectează abilitatea copilului de a se angaja în relații interpersonale, afectând comunicarea cu ceilalți.

Citeste articole din Blog-ul nostru

Autismul incepe cu luni inainte ca simptomele sa apara

Parintii observa primele semne de autism la copilul lor in intervalul de varsta 12-18 luni. Poate ca acel copil nu poate stabili contact vizual sustinut, sau nu prezinta zambet social atunci cand parintii lui apar in usa camerei.

Introspecție in suflet de copil cu autism…

A 33-a familie, dar prima familie din Slovenia ce a trecut pragul centrului nostru din Piatra Neamt! O poveste fascinanta despre o familie curajoasa de langa Medvode, ce decide sa calatoreasca, impreuna cu toti membrii familie

Terapia APRAXIEI prin metoda VML

Metoda VML (Invatarea verbala motorie) este folosita pentru tratamentul apraxiei limbajului (Chilhood Apraxia of Speech – CAS). A fost elaborata de dr. Elad Vashdi din Isarel pe parcursul ultimilor 20 de ani.

Discuta cu noi, contacteaza-ne si sigur iti vom raspunde

Translate »