Avem deosebita plăcere sa va invitam la un eveniment unic in Romania, ce aduce in discuție identificarea semnelor timpurii in AUTISM si intervenția intensiva sub vârsta de 2 ANI, a copiilor diagnosticați cu tulburare din spectrul autist.
 
Poti aduce o contribuție însemnata in comunitatea ta, învățând de la specialiștii Centrului Mifne, lideri mondiali in diagnosticarea precoce a tulburării din spectrul autist si intervenții intensive timpurii.
Esti medic de familie, medic neruropsihiatru, psiholog, psihoterapeut, psihopedagog sau student? Te invitam sa participi la un eveniment de mare interes national. Te vei familiariza cu semnele timpurii ale autismului in PRIMUL AND DE VIATA, vei înțelege cum sa faci diagnosticul diferențial la copiii sub vârsta de 2 ani, vei învață ce înseamna intervenție timpurie prin Tehnica de Joc Reciproc, ce insemna terapia de familie si cat de importanta este psihoterapia alimentației pentru acesti copii. Acestea sunt doar câteva din temele aduse in discutie.
Centrul Mifne ( Mifne insemnad ”Punct de cotitură”, în limba ebraică) este o institutie nonprofit , ce a fost înființat în Israel în 1987 de Dr. Hanna Alonim. Centrul este specializat în diagnosticul timpuriu al autismului și oferă un program de intervenție timpurie copiilor sub vârsta de 2 ani, diagnosticați cu tulburare din spectrul autist. Abordarea Mifne este derivată dinteoria atașamentului care pune accentul pe importanța conectării umane. Scopul tratamentului este să ajute copilul să își dezvolte un simț al sinelui, capacitatea de a avea încredere și motivația de a comunicaEste prima și singura instituție de acest gen din lume, care tratează autismul în copilăria timpurie, incluzând întreaga familie, oferind acest serviciu familiilor de pe intregul glob. 
 
Specialistii centrului Mifne sunt lideri mondiali in ceea ce priveste identificarea semnelor timpurii ale autismului in PRIMUL AN DE VIATA, avand o experienta de cercetare in autism de aproximativ 30 de ani.
Inscrierile au inceput si vor continua pana in data de 1 Iunie!  Va asteptam cu mult entuziasm.
 
”Fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume! ”(Mahatma Gandhi)
 
Fomularul de înscriere si mai multe detalii despre acest eveniment gasiti aici: 

http://www.psycabinet.ro/index.php

https://www.facebook.com/events/1231536790208163/

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, media voturilor: 5,00)

Încarc...

Translate »